Angry Birds

angry birdsAngry Birds is erin geslaagd een van de populairste spellen voor mobiele apparaten te worden, waardoor het een uitstekend idee is deze app te installeren. Tijdens het spelen van Angry Birds is het de bedoeling om bouwwerken af te breken, om op die manier de vogels te bevrijden of af te rekenen met tegenstanders. Uiteraard word je meegenomen door verschillende werelden, waardoor er in Angry Birds van alles te ontdekken valt.

Angry Birds en de Mighty Eagle

Angry Birds kent een aantal eenvoudige levels, maar naar verloop van tijd zal de moeilijkheid steeds verder toenemen. In een aantal gevallen zal je het level na een paar keer oefenen uit kunnen spelen, maar ook wanneer het niet lukt is er een oplossing voor handen. In dat geval kun je gebruik maken van de Mighty Eagle, waarmee je een enorme klap uit kunt delen, om toch verder te kunnen spelen. Wat dat betreft zal je uren plezier beleven aan Angry Birds en is het ook geen probleem wanneer je een level tegenkomt dat je even niet de baas kunt.

Power upps in het spel

Daarnaast kun je binnen Angry Birds kiezen voor een aantal power upps, waarmee je ervoor zorgt dat je meer punten kunt verzamelen, of de levels eenvoudiger uit kunt spelen. Je kunt onder andere denken aan een toevoeging op je katapult, om gerichter te kunnen schieten, maar ook aan de mogelijkheid om veel harder te kunnen vuren. Met de power upps binnen het spel zorg je ervoor dat het spel een extra dimensie krijgt. Angry Birds is op die manier niet alleen een spel dat er spectaculair uitziet, maar ook nog eens op een uitstekende manier werkt en zorgt voor een groot aantal uren speelplezier.

Gratis of betaalde versie

Je kunt Angry Birds gewoon gratis spelen, maar je hebt aan de andere kant ook de mogelijkheid om er een paar euro voor te betalen. In dat geval zal je geen last hebben van de reclame die er in de app aangeboden wordt. Uiteraard is het aan de andere kant een goed idee om de Angry Birds app voor Android eerst een keer gratis uit te proberen, om te bepalen of het wat voor je is.

Wij hebben ons uren vermaakt met Angry Birds, waardoor het een absolute aanrader is en we het spel een 9 geven! 

Download voor Android
Download voor Apple

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>