Ant Video Downloader

Ant Video DownloaderDe Ant Video Downloader is afkomstig van Ant.com en zorgt ervoor dat je de mogelijkheid hebt om filmpjes te downloaden van Youtube of andere websites die gebruik maken van streaming. Bovendien kun je de bestanden direct afspelen, vanwege de flash videospeler die men heeft geïntegreerd.

Mogelijkheden Ant Video Downloader

De Ant Video Downloader stelt je allereerst natuurlijk in staat om video’s te downloaden van Youtube, maar werkt daarnaast ook met een aantal andere websites. Zo kun je de video’s op bijvoorbeeld MySpace en Google Video downloaden en kun je ook op DailyMotion uitstekend uit de voeten met deze plugin voor Firefox. Daarnaast kun je de technologie op praktisch iedere andere website proberen, die gebruik maakt van streaming. Je zorgt er zo voor dat je altijd de mogelijkheid hebt om een filmpje of een video op te slaan, wanneer je er later nog eens naar wilt kijken of luisteren.

De Ant Video Downloader is bovendien heel eenvoudig in het gebruik. Zodra de plugin een video op een website detecteert zal het dit laten merken door een download knop beschikbaar te maken. Je hoeft dan alleen maar op die knop te drukken om een filmpje te kunnen downloaden. Wat dat betreft kun je op iedere website een download starten, mits er sprake is van een filmpje dat als zodanig herkend wordt. De video wordt direct op je harde schijf opgeslagen, waardoor je er vervolgens mee kunt doen  wat je wilt.

Ten derde is er binnen de Ant Video Downloader direct een flash videospeler ingebouwd, waardoor je de mogelijkheid hebt om de filmpjes die je hebt gedownload te bekijken. Zo kun je direct testen of het gelukt is om je filmpje te downloaden, of kun je bestanden afspelen die bijvoorbeeld Windows Media Player weigert. Je hoeft dan niet verder te zoeken naar een externe videospeler, want je kunt gewoon gebruik blijven maken van dezelfde bekende software. Mocht je al een externe videospeler hebben zal de Ant player niet op de voorgrond treden, waardoor je er op een zeer veilige en eenvoudige manier
gebruik van kunt maken.

Ant Video Downloader voor Firefox

De Ant Video Downloader is er voor Firefox en is beschikbaar voor een groot aantal versies van deze populaire browser van Mozilla. De plugin werkt samen met Firefox vanaf versie 3.6 tot en met 15.0a1, waardoor je praktisch iedere versie van de browser kunt gebruiken.

Wij geven deze video downloader een 8!

Ant Video Downloader – Download pagina

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>