Auto HD For Youtube

Auto HD For YouTubeDe Auto HD for Youtube plugin zorgt ervoor dat je altijd kunt kijken naar de best mogelijke kwaliteit filmpjes. Sinds enige tijd maakt Youtube het mogelijk om filmpjes in Full HD 1080p te uploaden, waardoor anderen optimaal kunnen profiteren van de beeldkwaliteit, zoals de uploader het uiteindelijk allemaal bedoeld had. Met behulp van deze plugin zorg je ervoor dat het niet meer nodig is om zelf aan te geven dat je graag naar de best mogelijke kwaliteit wilt kijken. Dit gebeurt volledig automatisch, zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

Mogelijkheden Auto HD for Youtube

De Auto HD for Youtube plugin zorgt er allereerst natuurlijk vooral voor dat je zelf niet meer hoeft te kiezen voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Een filmpje start doorgaans met een gemiddelde kwaliteit van 480p of 360p. Indien je in HD wilt kijken zal je dat zelf aan moeten geven, door de kwaliteit onderin het beeldscherm aan te passen, door middel van de opties. Door gebruik te maken van deze plugin voor Chrome is dat niet meer nodig, aangezien dat voortaan automatisch voor je gedaan zal worden.

Daarnaast heeft men nog een tweetal andere functies toegevoegd aan de Auto HD for Youtube plugin. Zo is het heel eenvoudig geworden om de instellingen aan te passen, maar kun je er ook gemakkelijk voor zorgen dat het filmpje automatisch opnieuw zal starten wanneer deze is afgelopen, zodat het niet stil zal vallen. Verder kun je ervoor kiezen om de speler op Youtube automatisch op de meest brede stand te zetten, zodat je veel video op je beeldscherm hebt. De plugin maakt het kijken naar Youtube wat dat betreft weer een stukje gemakkelijker, door een aantal taken uit handen te nemen.

Auto HD for Youtube voor Chrome

De Auto HD for Youtube plugin is er voor Google Chrome, de populaire browser die Google enkele jaren geleden gelanceerd heeft. Op dit moment maken een kleine 120.000 mensen gebruik van deze plugin, waardoor het een uitstekend idee is om het gebruik ervan in ieder geval een keer te proberen.

Wij geven deze video downloader een 7!

Auto HD For Youtube – Download pagina

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>