Best Video Downloader

Deze software is niet meer te downloaden.

Best Youtube downloader

De Best Video Downloader maakt het ontzettend eenvoudig om een filmpje van YouTube te downloaden. Bovendien heeft men ervoor weten te zorgen dat je video’s als MP3-bestand kunt downloaden en je dat 30x sneller kunt doen dan bij veel andere downloaders. Ook is de kwaliteit van zowel het beeld als geluid fantastisch, waardoor je optimaal gebruik maakt van alles waar je op zit te wachten.

Mogelijkheden Best Video Downloader

De mogelijkheden van Best Video Downloader zijn zeer uitgebreid. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om de video’s in verschillende formaten te downloaden. Je kunt kiezen voor 128K MP3, maar daarnaast bijvoorbeeld ook voor M4A, AAC, MP4, FLV en MPEG. Wat dat betreft zorg je er eenvoudig voor dat je het filmpje uiteindelijk af kunt spelen op een apparaat naar keuze, nadat je het met de software hebt binnengehaald. Of je nu alleen naar de muziek wilt luisteren, of je ook het filmpje wilt zien, het is allemaal mogelijk.

Ook zorg je er met de Best Video Downloader voor dat je niet langer gebruik hoeft te maken van externe websites, om ervoor te zorgen dat je een filmpje kunt downloaden. In plaats daarvan werkt de plugin voor Firefox gewoon op de pagina van YouTube zelf. Zo kun je tijdens het bekijken van een filmpje aangeven dat je de audio, of de audio en de video, graag wilt downloaden naar je computer. Je zorgt er zo heel eenvoudig voor dat het filmpje op je computer terecht komt en je er naar kunt kijken of luisteren wanneer je wilt.

Ten derde kun je met de Best Video Downloader downloaden in HD, mits het filmpje in de hoge beeldkwaliteit beschikbaar is. Dit zorgt er bij een video bijvoorbeeld voor dat je de mogelijkheid hebt om de beelden in 1080p Full HD te downloaden, zodat je kiest voor de beste kwaliteit. Ook de audio is natuurlijk van een uitstekende kwaliteit, waardoor je geen verschil zal horen met bijvoorbeeld audio vanaf een CD. Qua beeldkwaliteit is dit een van de beste programma’s die je kunt gebruiken, waardoor het wat dat betreft een uitstekende keuze is.

Best Video Downloader ondersteunt elke browser

De Best Video Downloader is er voor Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari en internet explorer. Het programma wordt regelmatig geupdate, waardoor het altijd werkt op deze browsers. Het is een van de best gedownloade programma’s om mee te downloaden van YouTube.

Samenvatting:

  • MP3 downloaden in uitstekende kwaliteit
  • HD video’s downloaden
  • Te installeren op elke browser

Wij geven deze Downloader: een 6

10.635 keer gedownload

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>