Bigasoft Downloader

Bigasoft Downloader logoDe meeste mensen zullen gewend zijn om een nieuw programma gratis te kunnen gebruiken. Geld uitgeven voor een handige app komt misschien nog wel eens voor, mits het bedrag natuurlijk laag blijft. Voor software om video’s van YouTube te downloaden hoef je doorgaans niets te betalen, dus de meeste mensen zullen de hulpprogramma’s met een prijskaartje waarschijnlijk links laten liggen. Het is te begrijpen, maar zonde is het ook wel. Wie echt fanatiek aan de slag wil met filmpjes downloaden, wil ook wel gemak hebben, en veel handige opties. Voor de dertig dollar die Bigasoft voor zijn youtube-downloader vraagt, krijg je een stuk meer dan de gemiddelde gratis software.

De meeste gratis downloaders kunnen een simpele video naar de harde schijf halen, met nog de mogelijkheid om het naar een ander formaat om te zetten als je geluk hebt. Het aanbod daarvan is nooit erg groot, en bovendien is het vaak zo dat je beperkt bent bij het downloaden zelf. Een teleurstellende snelheid, of gedwongen zijn om filmpje voor filmpje binnen te halen, in plaats van alles tegelijk te krijgen. Het is allemaal wel voor lief te nemen, maar het kan beter en sneller.

Met de downloader van Bigasoft kun je alle denkbare video’s op de computer bewaren. Van de lage resoluties als 240p en 360p tot aan 1080p, 2K en zelfs 4K. Die laatste is vier keer zo scherp als het bekende Full HD en wordt nog niet veel gebruikt, maar daar zal in de toekomst waarschijnlijk verandering in komen. Het is ook nog mogelijk om 3D-video’s te downloaden. Dat is vooral leuk voor mensen met een 3D-televisie in huis, want de filmpjes kunnen bijvoorbeeld worden omgezet naar Apple TV, zodat ze met een bril op de bank beleefd kunnen worden.

Bigasoft kan omzetten naar nog veel meer bestandstypes. Denk aan de standaardformaten die in Windows worden gebruikt, maar ook de extensies voor de smartphone (iPhone of Android), PSP, Xbox of PS3. Filmpjes van YouTube kunnen dus overal worden bekeken. Niet alleen van YouTube trouwens. Andere sites als Facebook, Dailymotion en Vimeo worden ook ondersteund.

Conclusie van Bigasoft Downloader

De echte liefhebber kan zijn hart ophalen met dit programma. Het heeft veel te bieden, maar daar moet je zelf dus ook iets voor over hebben. Uitproberen mag gratis, maar dan beperkt Bigasoft je wel tot 5 video’s per dag en een maximum van 5 minuten per video.

Voordelen:

  • Alle resoluties kunnen worden gedownload, zelfs 4K en 3D
  • Bestanden kunnen worden omgezet naar een groot aantal formaten
  • Je kunt downloaden van veel verschillende websites
  • Je kunt meerdere bestanden tegelijkertijd downloaden

Nadelen:

  • Het kost dertig dollar

0 keer gedownload.

Bezoek de website!

 

Screenshot van Bigasoft Downloader

Bigasoft Downloader screenshot

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>