Cucusoft YouTube Mate

Cucusoft YouTube Mate logoEen krachtig programma, zo omschrijft Cucusoft zijn YouTube-converter. Cucusoft YouTube Mate heeft inderdaad veel te bieden. Mits je er voor betaalt. De gebruiker kan wel een gratis versie downloaden, maar die is zo kaal gestript dat er eigenlijk maar weinig interessants overblijft.

Een beetje misleidend is dat wel. Dat software-producenten een gratis proefperiode aanbieden komt vaker voor, maar wel krijgt de gebruiker dan altijd een goed idee van wat het programma te bieden heeft. Zo gebeurt het vaak dat je een converter maar 30 dagen gratis kan gebruiken, of dat video’s maar voor een deel worden gedownload. Het zijn duidelijke beperkingen, maar je weet er wel door wat je aan een programma hebt. Cucusoft heeft zijn software zo beperkt dat we het vrijwel volledig met hun eigen verhalen moeten doen om een idee te krijgen van het volledige aanbod. En dat moet je dan maar vertrouwen.

Na betaling zou dit een mooi compleet stukje software moeten zijn. Naast filmpjes van YouTube downloaden, zouden de bestanden direct omgezet kunnen worden naar een groot aantal formaten. Zo zou de gebruiker een gedownloade video bijvoorbeeld op zijn iPhone kunnen zetten om hem later -ook zonder internetverbinding- terug te kunnen kijken. Nog mooier: echte video-experts die hun eigen bestandstypes maken, kunnen YouTube-filmpjes ook daar naartoe converteren. Daarnaast schijnt Cucusoft YouTube Mate razendsnel, onbeperkt en tegelijkertijd video’s van het web te kunnen plukken.

Cucusoft YouTube Mate in het kort

Het zijn allemaal mooie opties, maar er wordt vrij weinig van duidelijk in de trial-versie. De enige mogelijkheid die je hebt is om filmpjes te downloaden, maar daar kun je vervolgens niet veel mee. Omdat de converter-optie is uitgeschakeld, kun je dus niet uittesten of deze YouTube-converter wel echt doet wat je wil. Misschien is het na betaling een heel fijn programma, maar misschien is het beter om toch nog even verder te kijken naar een beter alternatief.

Voordelen:

  • Je kunt bestanden omzetten naar een groot aantal verschillende formaten
  • Zelfs eigen gemaakte bestandstypes zijn mogelijk

Nadelen:

  • Er wordt gezegd dat het gratis is, maar zonder te betalen heb je niet veel aan dit programma
  • Die misleiding wekt wantrouwen

Bezoek de website!
2 keer gedownload.

 

Screenshot van Cucusoft YouTube Mate

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>