Download Youtube Videos als MP4 en FLV

Download Youtube Videos als MP4 en FLV Youtube Videos as MP4 and FLV zorgt ervoor dat je de mogelijkheid hebt om video’s te downloaden vanaf Youtube. Dat kun je op een heel eenvoudige manier doen, zodat je er zo min mogelijk omkijken naar hebt. Je krijgt met Youtube Videos as MP4 and FLV de beschikking over een download-knop. Deze kun je gebruiken om de video’s waar je graag naar kijkt te downloaden en op te slaan op de harde schijf van je computer.

Mogelijkheden van Youtube Videos as MP4 and FLV

Youtube Videos as MP4 and FLV werkt heel eenvoudig, aangezien je gebruik kunt maken van een download-knop, die op Youtube zelf verschijnt. Zodra je een filmpje naar keuze bekijkt krijg je de mogelijkheid aangeboden om deze te downloaden en op die manier later nog eens te bekijken. Daarnaast kun je de video natuurlijk downloaden om deze met anderen te kunnen delen. Youtube Videos as MP4 and FLV biedt wat dat betreft diverse mogelijkheden.

Je kunt met Youtube Videos as MP4 and FLV filmpjes downloaden in verschillende formaten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor MP4 360p, wat goed geschikt is voor het gebruik op een mobiele telefoon als de iPhone of een Android-apparaat. Daarnaast kun je kiezen voor MP4 720p, MP4 1080p, MP4 4K of FLV 480p.

Nadat je een video met Youtube Videos as MP4 and FLV hebt gedownload heb je altijd de mogelijkheid om het filmpje op je computer te bekijken. Dit kun je onder andere doen met de VLC Video Player, die werkt op zowel Windows, Mac als Linux. Daarnaast kun je natuurlijk gebruik maken van de Windows Media Player, iTunes of de Quicktime Player, die met de verschillende besturingssystemen worden meegeleverd, of los kunnen worden gedownload. De filmpjes van Youtube Videos as MP4 and FLV kun je tenslotte natuurlijk bekijken met diverse soorten videospelers die beschikbaar zijn op de mobiele apparaten die je tot je beschikking hebt. Hierbij kun je denken aan een iPhone, iPod of iPad, maar ook aan diverse Android-apparaten.

Youtube Videos as MP4 and FLV voor Firefox

Youtube Videos as MP4 and FLV is er voor Firefox, waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat je binnen je browser de mogelijkheid hebt om filmpjes op te slaan. Youtube Videos as MP4 and FLV is geschikt voor alle versies van Firefox, tussen 3.0 en 16.0a1, waardoor eigenlijk iedereen er mee uit de voeten zal kunnen.

  • HD video’s downloaden

Wij geven deze video Downloader een 8!

Download Youtube Videos als MP4 en FLV – Download pagina

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>