Flash Video Downloader

flash video downloaderDe Flash Video Downloader is een video downloader voor Firefox, waarmee je de mogelijkheid hebt om bestanden te downloaden van een groot aantal verschillende websites. Zo heb je natuurlijk de mogelijkheid om filmpjes te downloaden vanaf Youtube, maar kun je daarnaast ook gebruik maken van Google Video, Dailymotion of Metacafe. Verder kun je filmpjes downloaden met deze video Downloader, maar kun je er daarnaast ook voor kiezen om talloze andere bestanden te downloaden, tot en met Flash Games aan toe.

Mogelijkheden van de Flash Video Downloader

Met de Flash Video Downloader heb je een video downloader tot je beschikking waarmee je de mogelijkheid hebt om video’s te downloaden in HD formaat, maar daarnaast ook als .flv, .mp4 of .avi. Zo kun je er ook op je iPod, iPad, iPhone of een van de andere mobiele apparaten naar kijken. Je kunt de filmpjes downloaden met speciale toetsen op je toetsenbord die je vooraf specificeert en ze opslaan in een map naar keuze op je computer. De software zorgt er bovendien voor dat je geen filmpjes kunt downloaden van websites als Vevo, Warner Bros en Sony Music, waardoor de kans dat je een filmpje downloadt waarop copyright zit een stuk kleiner is en je dus minder gevaar loopt.

Flash Video Downloader is video downloader voor Firefox

De Flash Video Downloader is er voor Firefox en daarmee geschikt voor iedereen die gebruik maakt van deze zeer populaire webbrowser van Mozilla. Je kunt de plugin gebruiken door op iedere willekeurige website waarop zich bepaalde bestanden (zoals filmpjes) bevinden te kiezen voor een download. Met deze video downloader zorg je ervoor dat je altijd een tool bij de hand hebt om een filmpje te downloaden en deze op te slaan op je computer of een mobiel apparaat.

Wij geven deze video downloader een 9!

Flash Video Downloader – Download pagina

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>