Flashgot

flashgotFlashgot is een plugin voor Firefox die ervoor zorgt dat je de mogelijkheid hebt om alle links, filmpjes en audiobestanden te downloaden. Dit kan met behulp van een eenvoudige klik, waardoor het slechts een kwestie van enkele seconden zal duren om een download te starten, ook wanneer je niet zo technisch bent. Flashgot is op een heel lichte manier opgezet en bestaat uit een aantal externe downloadmanagers die op een betrouwbare manier zijn opgezet. Het is daarmee een populaire plugin geworden, waarvan momenteel al veel mensen gebruik van maken. Maak het gemakkelijk om filmpjes, links, bestanden en audio te downloaden, door Flashgot te downloaden.

Mogelijkheden van Flashgot

Flashgot werkt op een heel eenvoudige manier, aangezien de software zo is opgezet dat iedereen er gemakkelijk gebruik van kan maken. Het grote voordeel van de plugin is dat de download gemakkelijk gestart kan worden, door simpelweg een link aan te klikken. Op die manier worden de betrouwbare downloadmanagers gestart en is het mogelijk om het filmpje, het bestand of het muziekbestand naar je computer te downloaden en op te slaan. Uiteraard maakt de software gebruik van de hoogst mogelijke snelheid, zodat je met Flashgot gemakkelijk en snel bestanden kunt downloaden.

Flashgot zorgt ervoor dat je eenvoudig filmpjes kunt downloaden, ook op het moment dat je nog een filmpje aan het kijken bent heb je al de mogelijkheid om deze te downloaden. Zo kun je downloaden tijdens het kijken of het luisteren en heb je er verder geen omkijken naar, maar wel zo snel mogelijk plezier van. Het is niet voor niets dat tegenwoordig al zeer veel mensen gebruik maken van Flashgot en is het uitgegroeid tot een van de meest populaire plugins. Aan de andere kant is het een plugin waarmee je de mogelijkheid hebt om bestanden te downloaden, maar deze kun je verder niet omzetten naar andere bestandsindelingen.

Flashgot voor Firefox

Flashgot is een plugin voor Firefox die ervoor zorgt dat het mogelijk is om bestanden als filmpjes en muzikale nummers te downloaden. De plugin is geschikt voor de versies 2.0 tot en met 16.0a1 van Firefox, waardoor praktisch iedereen er eenvoudig gebruik van kan maken, om filmpjes en andere bestanden te downloaden.

  • Uitermate geschikt voor het managen van downloads

Wij geven deze download manager een 7!

Flashgot – Download pagina

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>