Flvto Downloader

Enthousiaste reacties doen de ronde op het internet over een nieuwe gratis YouTube-downloader. Sinds eind februari lijken gebruikers unaniem positief gestemd te zijn over de kwaliteit van Flvto Downloader. De populariteit stijgt snel, dus het is makkelijk om er in mee te gaan, maar blijf wel op je hoede. Ook bij dit fijne stukje software schuilen er addertjes onder het gras. Als je daar op bedacht bent, maak je met deze downloader een uitstekende keuze.

Valkuilen zijn te verwachten bij gratis programma’s. Het geld moet ergens vandaan komen, dus als gebruikers niets hoeven te betalen, moeten producenten op een andere manier zien rond te komen. Zo komt het regelmatig voor dat er bij een downloader bepaalde software wordt meegestuurd waar de consument helemaal niet op zit te wachten. Via spy- of malware verdienen de makers dan uiteindelijk hun geld, terwijl de gebruiker mogelijk zijn computer of eigen privacy in gevaar brengt. Let daar dus op bij de installatie van Flvto YouTube. Lees goed door waar je mee akkoord gaat en zorg dat je beschikt over degelijke antivirus-software, dan heb je niets te vrezen.

Laat je door bovenstaand verhaal ook niet al te veel afschrikken, want deze YouTube-downloader hoort bij de beste in zijn soort. Het is razendsnel en werkt door zijn logisch opgebouwde interface erg gemakkelijk. Een kwestie van de URL van een favoriete video kopiëren en deze plakken in het programma. Selecteer vervolgens een geschikt formaat uit de lijst (de keuze bevat de belangrijkste formaten, van AVI tot iPhone en MP3) en klik op ‘Convert’ om het bestand binnen te halen. Ook heeft de gebruiker nog de optie om het vakje ‘HD Quality’ aan te klikken, zodat de best beschikbare resolutie op de harde schijf komt te staan.

Wie voor de installatie van dit programma goed bedacht is op de mogelijke gevaren, zal er veel plezier aan beleven. Flvto staat duidelijk voor degelijkheid, snelheid en gebruikersgemak. En het kost niets, dat scheelt ook zeker een hoop.

Voordelen:

  • Het is gratis
  • Het werkt erg gemakkelijk
  • Video’s worden snel gedownload
  • De gebruiker heeft een keuze uit de populairste bestanden om filmpjes naar om te zetten

Nadelen:

  • Wees bedacht op mal- en spyware bij de installatie

Download veilig via MEGA!
287 keer gedownload.

 

Screenshot van Flvto Downloader

Flvto Downloader screenshot

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>