FVD Video Downloader

Deze software is niet meer te downloaden

FVD Video DownloaderDe FVD Video Downloader zorgt er op een eenvoudige manier voor dat je de mogelijkheid hebt om video’s te downloaden vanaf Facebook, maar daarnaast ook vanaf een aantal andere populaire websites. Hierbij kun je onder andere denken aan Vkontakte, maar daarnaast bijvoorbeeld ook aan Vimeo, Veoh, Blip en Metacafe. Verder kun je de plugin gebruiken op Dailymotion en Break, maar ook op talloze andere websites. Indien men er gebruik maakt van streaming video heb je de mogelijkheid om het filmpje te downloaden en later nog eens te bekijken.

Mogelijkheden FVD Video Downloader

De FVD Video Downloader werkt op een heel eenvoudige manier als plugin, aangezien het automatisch bij zal houden of er op de website sprake is van een video die je kunt downloaden. Indien dat het geval is zal de pijl in je browser blauw worden, zodat je weet dat je een filmpje kunt downloaden. Je klikt op de blauwe pijl om de download te starten, waarna de plugin je al het werk uit handen zal nemen. De video wordt voor je gedownload, zodat je deze op een mobiel apparaat kunt plaatsen, of later nog eens terug kunt kijken.

De FVD Video Downloader stelt je daarnaast in staat om de video’s in verschillende formaten te downloaden. Zo heb je de mogelijkheid dit te doen in het bekende en populaire HD formaat, om te kiezen voor de best mogelijke kwaliteit wanneer je er nog eens naar wilt kijken. Daarnaast kunt je kiezen voor een video in het MP4 of FLV formaat, waarbij de kwaliteit iets minder hoog zal zijn. Ook kun je flash spellen downloaden in het SWF formaat en heb je de mogelijkheid om een filmpje als MP3 te
downloaden, zodat je naar de muziek kunt luisteren. Men geeft expliciet aan dat het NIET mogelijk is om filmpjes te downloaden vanaf Youtube, vanwege de webstore policy van Google.

FVD Video Downloader voor Chrome

De FVD Video Downloader is beschikbaar voor Google Chrome, een populaire browser. Momenteel maken een kleine 100.000 mensen hier al gebruik van, waarmee het een populaire plugin is, om filmpjes te kunnen downloaden.

Wij geven deze video downloader een 7!

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>