GetGo Download Manager

GetGo Download Manager logoBij veel YouTube-downloaders stuiten gebruikers op het probleem dat ze erg traag worden naarmate er meer bestanden worden gedownload. Soms is het zelfs niet eens mogelijk om meerdere filmpjes tegelijkertijd op te slaan. Nu zal dat lang niet voor iedereen een probleem zijn, maar de echte fanaten willen meer. Gelukkig is er daarom GetGo Download Manager, een programma dat snel en effectief werkt, en ook nog meerdere video’s tegelijkertijd kan downloaden.

Een van de prettigste eigenschappen van deze software is hoe onopvallend het werkt. Bij de meeste downloaders moet de gebruiker eerst een venster openen en daar de gewenste URL’s invoeren, maar hier is dat niet nodig. Het enige dat je zult merken na het downloaden van GetGo, is dat er bij online filmpjes een knop komt te staan. Pas als die wordt aangeklikt opent het herkenbare programmavenster. Alle downloads komen vervolgens onder elkaar te staan, waarbij duidelijk staat aangegeven hoeveel bandbreedte ze in beslag nemen.

Video van GetGo Download Manager

Die snelheid kan aardig oplopen bij dit programma. GetGo heeft een ingebouwde download-accelerator, waardoor alles aanzienlijk sneller gaat dan bij de gemiddelde software. Uiteraard ligt dat ook aan de internetverbinding van de gebruiker. Mocht die overigens onverhoopt uit komen te vallen, dan is er niets aan de hand. GetGo heeft een resume-functie waardoor alle downloads keurig bewaard blijven totdat er weer een internetverbinding tot stand komt.

GetGo is niet alleen puur een YouTube-downloader, maar werkt ook uitstekend op sites als Facebook, Google Video, DailyMotion, Vimeo, en nog vele anderen. Jammer is wel dat alleen de browsers Internet Explorer en FireFox het programma ondersteunen. Een tweede beperking is dat het uitsluitend functioneert op Windows. Spijtig voor de mensen die andere browsers of besturingssystemen gebruiken, maar waarschijnlijk zal dat de minderheid zijn.

Nog één belangrijk ding hebben we nog helemaal niet vermeld: GetGo is gratis. En dat is echt gratis, zonder de gevreesde proefperiode waarna alle voordelen weer verdwijnen, of de lading aan spam en malware die ervaren gebruikers ongetwijfeld wel eens zijn tegengekomen. Niets van dat alles. Een prima keuze dus, deze downloader.

Voordelen:

  • Gratis
  • Onopvalend
  • Snelle downloads
  • Mogelijkheid om meerdere bestanden tegelijkertijd te downloaden
  • Werkt op veel verschillende sites

Nadelen:

  • Werkt alleen voor Internet Explorer en FireFox
  • Werkt alleen voor Windows-systemen

 
0 keer gedownload.

Download Gratis!

 

Screenshot van GetGo Download Manager

GetGo Download Manager screenshot

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>