HiDownload Platinum

HiDownload PlatinumMet het immense aanbod aan videomateriaal op internet is het soms wel handig om een filmpje op te kunnen slaan. Zo hoef je niet meer steeds opnieuw naar hetzelfde fragment te zoeken, en kun je het bovendien bekijken zonder internetverbinding. Maar net zo overweldigend als het aantal video’s, is de hoeveelheid aan YouTube-downloaders. Welke is het beste? Voor de echte liefhebbers is het vaak aan te raden om een betaald programma te nemen. De eenmalige investering betaalt zich meestal al snel uit in gebruiksgemak en verschillende handige opties. Bij HiDownload Platinum kunnen we ons echter afvragen of het die 22 dollar wel waard is.

Gelukkig kan iedereen het programma 30 dagen gebruiken voordat die keuze gemaakt moet worden. Ben je niet overtuigd, dan zoek je daarna gewoon weer verder naar een beter alternatief. HiDownload is zeker geen slecht programma, dus een complete miskoop zou het niet zijn, maar er zijn simpelweg downloaders op de markt die beter werken.

Het grootste nadeel aan HiDownload is het feit dat het soms niet zo gemakkelijk werkt als je zou willen. Sommige opties zijn best makkelijk om onder de knie te krijgen, maar andere werken veel te ingewikkeld. Een online Help-bestand zou in zo’n geval uitkomst kunnen bieden, maar helaas is ook die niet zoals je zou hopen. Het is op bepaalde punten behoorlijk verwarrend geschreven. Jammer, want deze YouTube-downloader heeft mooie dingen te bieden.

HiDownload Platinum in het kort

Naast het downloaden van video’s en muziek van sites als YouTube, kan de gebruiker er ook live mee opnemen. Denk aan een interessant radioprogramma, of een liedje dat je direct wil hebben. Het moet allemaal mogelijk zijn met HiDownload. Helaas kost het veel moeite om uit te vinden hoe alles werkt. Tijd is ook geld, dus misschien kun je dat beter besteden aan het vinden van een programma dat gemakkelijker werkt.

Voordelen:

  • Veel verschillende opties
  • Naast downloaden kun je ook live opnemen

Nadelen:

  • Het kost na de proefperiode 22 dollar
  • Het werkt regelmatig verwarrend en frustrerend

Bezoek de website!
2 keer gedownload.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>