Magic actions for Youtube

Magic actions for YoutubeDe Magic Actions for Youtube zorgt ervoor dat je de mogelijkheid hebt om backlight toe te voegen aan je filmpjes, deze automatisch in HD af te laten spelen, het volume met het wieltje van je muis aan te passen en er automatisch voor te zorgen dat de video’s op een groot formaat worden afgespeeld. Zo zorg je er met de Magic Actions for Youtube eenvoudig voor dat je op een heel prettige manier gebruik kunt maken van Youtube en de functionaliteiten die daar te vinden zijn.

Mogelijkheden van Magic Actions for Youtube

Je hebt allereerst de mogelijkheid om de filmpjes op Youtube volledig in HD te gebruiken, wanneer je gebruik maakt van de Magic Actions for Youtube plugin. Uiteraard zal de hoge resolutie automatisch voor je worden ingesteld, waardoor je er zelf geen omkijken naar hebt. Zo kijk je gemakkelijk in 1080p, mits die kwaliteit natuurlijk beschikbaar is voor de video die je hebt gekozen. Indien dat niet het geval is zal de Magic Actions for Youtube plugin de best mogelijke kwaliteit voor je kiezen, die op dat moment beschikbaar is.

Daarnaast heb je met de Magic Actions for Youtube plugin de mogelijkheid om het volume van een filmpje gemakkelijk aan te passen, door het wieltje van je muis te gebruiken. Zo heb je een handige tool in handen, om ervoor te zorgen dat het volume van de video op Youtube past bij je wensen op dat gebied.
Ten derde kun je er met de Magic Actions for Youtube plugin voor kiezen om je beeldscherm om te toveren in je eigen theater. Dit kun je doen door gebruik te maken van de mogelijkheid om alleen je filmpje ‘licht’ te laten geven. Je zorgt ervoor dat alle aandacht op de video gericht wordt, waardoor je daar op een heel prettige manier naar kunt kijken. Je hebt bovendien de keuze uit 20 verschillende kleurenthema’s, of je kunt er zelf een samenstellen. Zo kijk je met de Magic Actions for Youtube plugin naar Youtube op de manier zoals je dat zelf wenst.

Magic Actions for Youtube voor Chrome

De Magic Actions for Youtube plugin is er voor Chrome en wordt door een groot aantal mensen erg goed beoordeeld. Op dit moment zijn er een kleine 190.000 gebruikers die de plugin hebben gedownload, een groep gebruikers waar jij onderdeel van uit kunt gaan maken.

  • Prettiger werken met Youtube

Wij geven deze plugin een 8!

Magic actions for Youtube – Download pagina

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>