MovieSherlock for Mac

MovieSherlock MacWe hebben al aardig wat aandacht besteed aan goede en slechte YouTube-downloaders op deze site, maar voor Mac-gebruikers zat daar nog niet veel tussen. Vandaar dat we graag MovieSherlock bespreken, een professioneel ogend en uitstekend werkend programma, dat na een korte proefperiode helaas wel wat geld kost.

Het is een afweging die YouTube-liefhebbers moeten maken: gaan ze voor een -meestal vrij simpel- gratis programma, of investeren ze in software die consequent zijn werk goed doet en mooi uitgebreid is? In het tweede geval is MovieSherlock een prima keuze. Ook omdat het voor een bedrag van 15 dollar een relatief goedkoop betaald programma is. Voordat je afrekent kun je met de Trial-versie eerst uitproberen of alles wel echt naar wens werkt. Jammergenoeg is dat maar van korte duur, want na twee of drie video’s moet de gebruiker al de volledige versie te kopen om nog door te kunnen gaan.

Maar als je eenmaal hebt betaald, zul je wel merken dat dit een fijne downloader is om mee te werken. Gebruikers hebben de mogelijkheid om naast YouTube ook filmpjes van andere sites als Vimeo en DailyMotion te halen. Daar komt bij dat het programma erg snel kan downloaden, en in alle kwaliteiten. Zelfs Full HD behoort tot de mogelijkheden en ook MP3 kan in de hoogst mogelijke kwaliteit worden opgeslagen. Het mooie daarbij is dat die gedownloade bestanden automatisch naar iTunes kunnen worden gekopieerd. In een mum van tijd staat muziek van YouTube dus op je MP3-speler.

Hetzelfde geldt voor videobestanden, want MovieSherlock is ook goed in converteren. Filmpjes hoeven dus niet per se op de harde schijf te blijven staan, maar kunnen ook naar het geschikte formaat voor de iPad of iPhone worden omgezet zodat ze altijd en overal terug te zien zijn.

Voor die 15 dollar krijgt de gebruiker dus een degelijk en compleet programma dat nooit kuren vertoont. De makers van MovieSherlock maken een zelfverzekerde indruk door een 100%-tevredenheidsgarantie te geven. Wie een filmpje vindt dat niet gedownload kan worden, kan dat doorgeven zodat MovieSherlock het foutje zo snel mogelijk repareert of het volledige bedrag aan de gebruiker terugbetaalt.

Voordelen:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Haalt video’s in alle kwaliteiten binnen, ook Full HD
  • Werkt voor een groot aantal websites
  • Kan bestanden omzetten naar o.a. MP3 en iPhone-formaat
  • Biedt een 100%-tevredenheidsgarantie

Nadelen:

  • Kost 15 dollar

Download via de beveiligde verbinding van MEGA!
91 keer gedownload.

 

Screenshot van MovieSherlock for Mac

Screenshot van MovieSherlock for Mac

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>