Mp3 / HD Video Downloader

Mp3 / HD video downloaderMP3/ HD Video zorgt ervoor dat je vanaf Youtube filmpjes kunt downloaden, om die vervolgens op te slaan op je eigen computer of een van de mobiele apparaten die je gebruikt. Je kunt deze plugin installeren binnen Google Chrome, om ervoor te zorgen dat je geen gebruik hoeft te maken van aanvullende websites om filmpjes te kunnen downloaden. Je kunt de filmpjes gemakkelijk downloaden vanuit Youtube zelf, met behulp van de speciale knop die er onder het filmpje geplaatst wordt.

Mogelijkheden: MP3/ HD Video

Met MP3/ HD Video zorg je ervoor dat je heel gemakkelijk filmpjes kunt downloaden in het formaat dat je zelf wenst. Zo is het mogelijk om een filmpje in MP4/HD (720p) te downloaden en op te slaan, waardoor je kiest voor een hoge kwaliteit van het beeld en het geluid. Daarnaast kun je ook kiezen voor .flv (480p), .mp4 (360p) en .flv in een lagere kwaliteit (240p). Tenslotte kun je een bestand ook direct in .mp3 downloaden en er op die manier voor zorgen dat je alleen het geluid of de muziek opslaat op je computer of je mobiele apparaat.

Video’s downloaden met Google Chrome

Met behulp van deze downloader kies je binnen Google Chrome voor een interessante plugin, die het mogelijk maakt om de filmpjes direct vanaf Youtube te downloaden. Onder de filmpjes wordt een knop geplaatst waarmee je deze kunt downloaden, zonder dat het binnen Chrome mogelijk is om verder van andere websites of services gebruik te maken. Het is daarmee vooral het gemak waarmee deze plugin in samenwerking met Chrome probeert te scoren. Met MP3/ HD Video kun je heel gemakkelijk filmpjes downloaden en zorg je er dus eenvoudig voor dat je de filmpjes laten nog eens kunt bekijken, of je de muziek kunt beluisteren.

Wij geven deze video downloader een 8!

Deze video downloader is helaas niet meer beschikbaar, een goed alternatief is FVD Video Downloader.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>