MP3 Rocket

Laat je niet meteen afschrikken door de naam van dit programma, want het doet meer dan alleen audiobestanden downloaden. MP3 Rocket is een volwaardige YouTube downloader, met veel handige extra opties. En het is nog gratis ook. In zijn soort is dit een van de beste programma’s die er momenteel te krijgen is.

Downloads worden automatisch toegevoegd aan iTunes

Laten we om te beginnen eens kijken naar het belangrijkste aspect: het binnenhalen van videomateriaal. Dat werkt al erg prettig. Gebruikers hoeven niet apart een browser te openen om naar YouTube te gaan, maar kunnen simpelweg een zoekterm invullen in MP3 Rocket zelf. Vervolgens kun je kiezen in welk formaat het filmpje opgeslagen moet worden. Dit kan uiteraard in MP3, zodat je alleen een bepaald muzieknummer binnenhaalt, zonder de videoclip. Maar ook volledige filmpjes zijn is te downloaden als de gebruiker daar voor kiest. Video’s kunnen worden omgezet naar o.a. MP4, MPG en MOV, en in alle kwaliteiten. Zelfs HD valt onder de mogelijkheden.

Dit is allemaal al aardig uitgebreid voor een gratis YouTube downloader, maar het wordt nog beter. Zo heeft dit programma bijvoorbeeld de optie om data direct naar iTunes te kopiëren, en kunnen gebruikers ermee inloggen op verschillende sociale media. Een gedownloade video is dus zo in een handomdraai gedeeld met vrienden.

Alles aan MP3 Rocket werkt snel en intuïtief. Het is bovendien ook nog eens mooi uitgebreid, dus voor een gratis programma zit je hier zeker goed. Zijn er überhaupt wel nadelen te bedenken aan dit programma? Misschien een kleintje dan. Met deze downloader kun je alleen video’s van YouTube halen, dus de echte fanaten die filmpjes van DailyMotion of Vimeo willen halen moeten helaas worden teleurgesteld. Maar de database van YouTube is zo ontzettend groot dat we hier eigenlijk niet over mogen zeuren. Dit is simpelweg een van de betere programma’s die momenteel op het internet circuleert. Een absolute aanrader.

Voordelen:

  • Het is gratis
  • Het is simpel te bedienen, alles kan binnen één venster
  • Video’s kunnen worden omgezet naar verschillende veelgebruikte formaten
  • Het wordt makkelijk gemaakt om filmpjes te delen via sociale media

Nadelen:

  • Het werkt alleen voor YouTube, niet voor andere videosites

Bezoek de website!
253 keer gedownload.

 

Screenshot van MP3 Rocket

mp3 rocket screenshot

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>