MP4 Downloader

MP4 DownloaderDe eenvoudige MP4 Downloader zorgt ervoor dat je de mogelijkheid hebt om video’s in MP4 te downloaden, vanaf Youtube of een andere website die gebruik maakt van streaming video. Voorbeelden van dergelijke websites zijn Dailymotion, Facebook Video en Vimeo, waardoor je met de plugin op een aantal verschillende websites goed uit de voeten kunt. De MP4 video’s kun je vervolgens met diverse apparaten afspelen, waaronder natuurlijk de populaire iPod, die velen van ons bezitten.

Mogelijkheden MP4 Downloader

De MP4 Downloader zorgt ervoor dat je op een eenvoudige manier filmpjes kunt downloaden, aangezien je geen gebruik hoeft te maken van een externe website. In plaats daarvan zorgt men ervoor dat je computer gebruikt wordt om het filmpje te downloaden. Zo komt er geen externe website aan te pas om ervoor te zorgen dat jij een video kunt downloaden, om deze op een later moment of bijvoorbeeld op je iPod nog eens te bekijken. Bovendien wordt ervoor gezorgd dat het formaat al direct geoptimaliseerd is voor het afspelen op je iPod, waardoor je daar verder zo min mogelijk omkijken naar
zal hebben.

De MP4 Downloader werkt met behulp van een speciale toolbaar, die in de meeste gevallen automatisch zal worden toegevoegd aan je menustructuur in Firefox. Indien dat niet het geval is kun je de toolbar alsnog zelf aanzetten, waardoor je er op een eenvoudige manier gebruik van kunt maken. de toolbar zorgt ervoor dat je altijd de mogelijkheid bij de hand hebt om een video te downloaden, zodra je op een van de websites komt die gebruik maken van streaming video. Met name op Youtube is dit natuurlijk het geval, waardoor je dan optimaal profijt hebt van de handige toolbar in je browser.

MP4 Downloader voor Firefox

De MP4 Downloader is er voor Firefox en kan worden gebruikt met een aantal verschillende versies van deze populaire browser van Mozilla. Indien je beschikt over een versie die ligt tussen 3.0 en 13.x heb je de mogelijkheid om de Downloader te gebruiken en eenvoudig video’s te downloaden.

Wij geven deze Downloader een 7!

MP4 Downloader – Download pagina

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>