Shazam

shazamShazam is een van de meest populaire applicaties op het gebied van muziek. De app kan je helpen bij het identificeren van praktisch alle muziek die je hoort. Laat je mobiele telefoon of tablet even meeluisteren en zorg ervoor dat je direct weet wie de uitvoerende artiest is en hoe het nummer heet. Met Shazam heb je een zeer krachtige zoekmachine in handen, die bovendien op een zeer intelligente manier voor je op zoek gaat.

Met Shazam gratis op zoek naar alle muziek

Uiteraard kun je met Shazam gewoon gratis op zoek gaan naar muziek en kun je zoveel nummers opzoeken als je wil. Daarnaast heb je de mogelijkheid om TV shows en merken op te zoeken, waardoor je de applicatie op een aantal verschillende manieren in kunt zetten. Bovendien kun je in een aantal gevallen de songtekst mee laten lopen en kun je uiteraard een preview van het nummer horen, om het eventueel direct aan te schaffen. Shazam maakt je wereldwijs in de wereld van muziek, maar kan er daarnaast voor zorgen dat je gewoon even wordt geholpen als je niet op een bepaalde artiest of titel kan komen.

Direct tracks kopen en muziek delen

De tracks die je met Shazam opzoekt kun je bovendien direct aankopen, door gebruik te maken van Amazon MP3. Daarnaast kun je de tracks toevoegen aan Spotify en zorg je er op die manier voor dat je er later nog eens naar kunt luisteren. Ook kun je de muziek delen via Facebook en Twitter, zodat ook je vrienden op de hoogte zijn van naar welke muziek je zelf graag luistert.

Shazam is een geweldige applicatie voor zowel Android als Apple, die ervoor zorgt dat al je vragen op het gebied van muziek op een zeer snelle en prettige wijze beantwoord worden, waardoor we de applicatie een 9 geven!

Download voor Android
Download voor Apple

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>