Solid Downloader and Converter

Solid Downloader and ConverterEr is flink wat keuze als het aankomt op programma’s die video’s van YouTube kunnen downloaden. Veel mensen beperken zich al meteen door alleen naar het aanbod van gratis software te kijken. Maar wie echte kwaliteit wil, moet daar toch echt voor betalen. Dat blijkt wel uit het uitstekende programma ‘Solid Downloader and Converter’.

Je moet er bijna 30 dollar voor over hebben, maar het verschil wordt meteen duidelijk. Waar de meeste gratis programma’s een simpele opzet hebben, met alleen een paar basisopties, kun je met Solid een stuk verder gaan. Zo is het mogelijk om een groot aantal video’s tegelijk te downloaden en om te zetten naar een ander formaat, inclusief eigen bestanden en DVD’s. Wie nog niet helemaal zeker is of Solid echt een goed programma is, kan ervoor kiezen om de gratis trial versie te downloaden. Het is alleen om er een idee van te krijgen, want die versie is maar 30 dagen geldig en de video’s krijgen er allemaal een watermerk in. Bovendien wordt alleen de eerste 50% van een filmpje omgezet.

Solid heeft een eigen videoschermpje met de gebruikelijke basisknoppen. Het heeft een vrij simpel uiterlijk, maar wel veel handige opties. Bovendien zijn die allemaal erg gebruiksvriendelijk. Wie bijvoorbeeld een videoformaat als output wil kiezen, krijgt automatisch een interactief menu waarin de meest gebruikte formaten per apparaat worden getoond. Per apparaat waar je de video op wilt afspelen is er dan ook nog eens een keuze uit meerdere formaten. Het enige dat je hoeft te doen is op het juiste type telefoon of speler klikken en de map te selecteren waarin je alles wilt opslaan. Solid doet de rest.

Mensen die YouTube veel gebruiken, maken een goede keuze met Solid. Het kost wat geld, maar daarvoor krijg je veel gebruiksgemak terug. Tijd is ook iets waard, dus zoeken naar een ander programma is wat dat betreft ook zonde. De trial versie is in ieder geval gratis. Daarna kun je altijd nog besluiten wat je doet.

Voordelen:

  • Je kunt meerdere video’s tegelijk downloaden
  • Je kunt video’s omzetten naar een groot aantal verschillende formaten
  • Je kunt ook eigen bestanden en DVD’s omzetten
  • Het is erg gebruiksvriendelijk

Nadelen:

  • Het is aan de prijzige kant
  • In de gratis trial versie krijgen alle video’s een watermerk
  • In de gratis trial versie worden video’s maar tot 50% omgezet

 
21 keer gedownload.

Bezoek de website

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>