Synology Download Station

Synology Download Station for GoogleHet Synology Download Station for Google biedt je de mogelijkheid om direct bestanden te downloaden en er op die manier voor te zorgen dat je onder andere filmpjes kunt bekijken. Daarnaast kun je de software natuurlijk gebruiken om andere soorten bestanden te downloaden. Je kunt er bovendien eenvoudig voor zorgen dat je de bestanden direct op een diskstation kunt downloaden. Zo is het niet mogelijk om deze eerste op je computer te zetten met het Synology Download Station for Google. Wat dat betreft maak je het downloaden een stuk gemakkelijker en kun je meteen aan de slag met de bestanden, zoals jij dat wenst.

Mogelijkheden van het Synology Download Station for Google

Tot de mogelijkheden van het Synology Download Station for Google behoort onder andere het downloaden naar een diskstation, in plaats van naar de harde schijf die in je computer zit. Dit betekent onder andere dat je de bestanden direct op de schijf kunt zetten, om ze vervolgens te beluisteren of over te dragen aan iemand anders. Je kunt binnen het Synology Download Station for Google gewoon gebruik maken van een handig context-menu, waardoor je er eenvoudig voor kiest om de bestanden op te slaan.
Daarnaast heb je met het Synology Download Station for Google de mogelijkheid om je downloads te beheren, zonder dat je hiervoor hoeft in te loggen. Het is gebruikelijk dat je in dient te loggen in de web interface, maar dat is in dit geval niet zo. Je kunt de downloads gewoon beheren met behulp van deze plugin, zonder dat je daarvoor hoeft in te loggen. Zo zorg je ervoor dat je snel en gemakkelijk kunt downloaden, op de manier die je zelf wenst. Je maakt met het Synology Download Station for Google optimaal gebruik van de diverse mogelijkheden binnen Chrome, om de bestanden te downloaden die je graag beschikbaar wilt maken.
Het Synology Download Station for Google zorgt er ten derde voor dat je altijd op de hoogte gebracht zal worden van de status van de download. Zo zal je een bevestiging ontvangen op het moment dat je download klaar is, ook als je op dat moment geen Chrome schermen meer open hebt staan. Daarnaast is er een download-knop toegevoegd, waarmee je er eenvoudig voor kunt zorgen dat je filmpjes kunt downloaden, om daar later nog eens naar te kijken. Zo zorg je er met het Synology Download Station for Google eenvoudig voor dat je de filmpjes die je ziet op kunt slaan.

Synology Download Station for Google voor Chrome

Het Synology Download Station for Google is er voor Chrome en heeft een aantal erg positieve ratings gekregen van de huidige gebruikers. In totaal hebben ruim 8.000 gebruikers de plugin gedownload, waarmee je wat dat betreft in goed gezelschap bent wanneer je ervoor kiest om het Synology Download Station for Google te downloaden.

  • Direct downloaden naar een diskstation

Wij geven deze video Downloader een 9!

Synology Download Station for Google – Download pagina

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>