TubeTilla

tubetilla logoEen programma dat moeiteloos filmpjes van YouTube afhaalt, ze om kan zetten naar de populairste bestandstypes en ook nog eens gratis is. Het klinkt als een ideale downloader, maar TubeTilla blijkt niet het prachtprogramma dat het van tevoren lijkt te zijn. Om teleurstelling of erger te voorkomen, kun je deze software beter links laten liggen.

Het ziet er allemaal goed uit bij TubeTilla. Dat je er geen stuiver voor hoeft te betalen is natuurlijk een groot pluspunt, maar ook alle opties waarmee gepronkt wordt. Het brede aanbod van formaten waar je gedownloade video’s naar kunt omzetten bijvoorbeeld. Bij gratis software komt het niet vaak voor dat je YouTube-video’s naar MP4, iPhone, WMV en MP3 kunt omzetten, en dat zijn nog niet eens alle formaten die er mogelijk zijn.

De manier waarop het programma zou moeten werken is ook zoals we het graag zien. Een simpele kwestie van de URL van een favoriet filmpje in de balk van het hoofdmenu plakken en op de grote knop klikken om het downloaden te starten. De downloader nodigt uit om er direct mee aan de slag te gaan, maar dan blijkt dat er iets niet klopt.

Zodra je aan de slag wilt gaan, stuurt het programma de gebruiker door naar hun eigen site. Voor je überhaupt kunt proberen of het echt zo goed werkt als je hoopt, blijk je eerst geld te moeten betalen. Het ziet ernaar uit dat de makers van TubeTilla de YouTube-fanaten eerst voor zich willen winnnen met een aantrekkelijk aanbod, om ze vervolgens over te halen om geld uit te geven. Een flauw trucje dat voor ons genoeg reden was om deze YouTube downloader af te serveren.

Conclusie van TubeTilla

Het zou kunnen dat TubeTilla best een goed programma is nadat er voor is betaald, zoals er wel meer software te vinden is, maar als je al zo snel wordt misleid kun je beter even verder zoeken. Genoeg andere keuzes, het internet staat vol met downloaders die je beter op weg kunnen helpen.

Voordelen:

      Het zou gratis moeten zijn
  • Het zou video’s naar veel verschillende soorten bestanden kunnen omzetten

Nadelen:

  • Je blijkt er toch voor te moeten betalen
  • Misleiding in zo’n vroeg stadium is geen goed teken

0 keer gedownload.

Bezoek de website!

 

Screenshot van TubeTilla

Tubetilla screenshot

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>