Tunein

tuneinTunein Radio is een applicatie die je de mogelijkheid biedt om meer dan 70.000 radiostations te streamen, of heel gericht op zoek te gaan naar een bepaald nummer. Er zijn meer dan 2 miljoen on-demand programma’s beschikbaar. Door gebruik te maken van je mobiele dataverbinding of Wifi heb je de mogelijkheid om altijd en overal naar je favoriete muziek te luisteren, alleen of met vrienden.

Zoeken naar nummers, artiesten of radiostations

Je kunt binnen de applicatie op zoek gaan naar het radiostation dat je graag wilt horen, maar ook een specifiek nummer of een van je favoriete artiesten opzoeken. Tunein Radio is daarmee veel meer dan een app waarmee je radio kunt luisteren. Het unieke van de applicatie is dat je toegang hebt tot een enorme hoeveelheid multimedia, waardoor je er uren mee zoet zal zijn. Tunein Radio werkt bovendien op een heel eenvoudige manier en zorgt er zo voor dat je er direct gebruik van kunt maken na de installatie.

Gebruik Tunein Radio als wekker

Tunein Radio kun je daarnaast gebruiken als een wekker, waardoor je voortaan op een zeer prettige manier wakker zal worden van je telefoon. Je hoeft niet langer gebruik te maken van die vervelende pieptoon, aangezien je nu prettig wakker kan worden met de muziek van een van je favoriete radiostations. Aan de andere kant kun je uiteraard ook in slaap vallen met de muziek die je graag wilt horen, aangezien er ook een sleep timer functie aanwezig is binnen de applicatie.

Laat muziek op de achtergrond spelen

Tunein Radio kan je helpen bij het zoeken van radiostations of bepaalde nummers, maar aan de andere kant ook uitstekend op de achtergrond werken. Zo kun je met een muziekje op de achtergrond foto’s gaan kijken, of heb je de mogelijkheid om op het internet te gaan surfen. Wat je wensen ook zijn, met Tunein Radio kan het!

Tunein Radio biedt je de mogelijkheid om meer dan 70.000 radiostations te beluisteren en 2 miljoen on-demand programma’s op te vragen, waardoor we deze applicatie beoordelen met een 9!

Download voor Android
Download voor Apple

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>