Turn Off The Lights

turn off the lightsMet de Turn Off the Lights plugin voor Chrome zorg je er eenvoudig voor dat alle focus op de video komt te liggen, waardoor je je aandacht gemakkelijk kunt richten en je optimaal kunt genieten van de beelden.

Mogelijkheden van Turn Off the Lights

Turn Off the Lights zorgt ervoor dat je het ‘licht’ op de webpagina in of uit kunt schakelen, waardoor je al je aandacht op het filmpje kunt richten. Met een druk op de knop wordt de rest van de pagina gedimd en kijk je alleen nog maar naar de video die op dat moment speelt. Uiteraard is de plugin te gebruiken op Youtube, maar ook diverse andere video- en fotowebsites worden ondersteund. Indien ze gebruik maken van HTML5 is het mogelijk om de focus op het beeld te leggen en er op die manier zo goed mogelijk van te genieten.

Daarnaast heb je uiteraard een aantal aanvullende opties tot je beschikking binnen Turn Off the Lights. Zo kun je ervoor kiezen om de sneltoets T te gebruiken, om je scherm eenvoudig om te schakelen in een echte bioscoop, zodat de film op een prachtige manier kan beginnen. Ook kun je aangepaste kleuren gebruiken en kun je vervaageffecten gebruiken om het er allemaal nog net even wat mooier uit te laten zien. Tenslotte heb je de mogelijkheid om het scherm automatisch donker te laten worden wanneer de gebruiker ervoor kiest om een filmpje op Youtube te laten beginnen.

Turn Off the Lights voor Chrome

Turn Off the Lights is er voor Google Chrome, waardoor je er gebruik van kunt maken indien je de browser van Google gebruikt, of in ieder geval op je computer hebt staan. Momenteel maken al meer dan 1,5 miljoen mensen gebruik van deze plugin, waarmee het een zeer populair exemplaar is binnen de webstore.

Wij geven deze video downloader een 9!

Turn Off The Lights – Download pagina

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>