Uitzending gemist

uitzending gemistUitzending Gemist heeft op het internet zeer veel populariteit weten te verzamelen, waardoor het wachten was op een goede applicatie. Men is er nu in geslaagd om de programma’s ook op je mobiele telefoon of tablet beschikbaar te maken. Zo kun je wanneer jij dat wilt een van je favoriete programma’s terugkijken.

Alle programma’s 10 dagen beschikbaar

Alle programma’s die er worden uitgezonden op Nederland 1, 2 of 3 zullen 10 dagen lang beschikbaar zijn via de applicatie van Uitzending Gemist. Je hebt op die manier ruim de tijd om op zoek te gaan naar het programma dat je graag had willen zien. Op die manier is het niet langer nodig om iets op te nemen en later terug te kijken. In plaats daarvan maak je gewoon gebruik van je mobiele telefoon of tablet. Uiteraard kun je de kwaliteit van de video in de Uitzending Gemist applicatie gewoon zelf instellen, waardoor je kunt kiezen voor uitstekende beelden, of relatief weinig dataverbruik.

Uitgelichte en nieuwe programma’s

Met name de uitgelichte en nieuwe programma’s binnen Uitzending Gemist zijn een uitstekende toevoeging, aangezien die ervoor zorgen dat je vaak al op de eerste pagina een van je favoriete programma’s te zien zal krijgen. Aan de andere kant kun je er ook voor kiezen om zelf favorieten op te slaan en er op die manier voor te zorgen dat je die gemakkelijk terug kunt kijken. Ook de populaire programma’s worden in een overzicht aangeboden, waardoor het zoeken met de Uitzending Gemist applicatie over het algemeen heel eenvoudig en snel zal werken.

Zoeken naar een uitzending

Je kunt ook gericht op zoek gaan naar een bepaalde uitzending. In dat geval kun je gebruik maken van de zoekfunctie die er in de applicatie verwerkt is. Je kunt op basis van de titel van het programma, het onderwerp of een persoon die er een rol in speelt op zoek gaan. Zo kom je snel uit bij een van je favoriete programma’s en zorg je de uitzendingen altijd bij de hand hebt.

Met de uitzending gemist app kun je zelf de videokwaliteit bepalen

Binnen de Uitzending Gemist applicatie heb je de mogelijkheid om zelf te bepalen in welke kwaliteit je naar een programma wilt kijken. Je kunt kiezen uit lage (200 kbps), normale (500 kbps) of hoge (1 Mbps) kwaliteit te kijken. Houd daarbij rekening met zowel het dataverbruik van je telefoon als de kwaliteit van de beelden die je te zien krijgt.

De Uitzending Gemist applicatie zorgt ervoor dat je eenvoudig programma’s terug kunt kijken. Het werkt in enkele gevallen nog niet helemaal soepel, waardoor we het waarderen met een 7!

Download voor AndroidDownload voor Apple

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>