Video DownloadHelper

video downloadhelperDe Video Downloadhelper zorgt ervoor dat je binnen Firefox de mogelijkheid hebt om content van het web te halen en het op te slaan op je computer. Je kunt de Video Downloadhelper gebruiken om een filmpje van Youtube te downloaden, maar je hebt daarnaast ook de mogelijkheid om andere soorten video- en fotobestanden te capturen van diverse andere websites. Zo kun je online op zoek gaan naar mediabestanden die je graag op je computer op zou slaan, bijvoorbeeld om ze later nog eens te bekijken.

Mogelijkheden van de Video Downloadhelper

De Video Downloadhelper werkt op een heel eenvoudige manier, aangezien er een pictogram beschikbaar is dat gaat bewegen op het moment dat je wat kunt downloaden. Wat dat betreft zorg je er eenvoudig voor dat je weet dat je op een bepaald moment een download uit kunt gaan voeren. Op Youtube heb je uiteraard de mogelijkheid om video’s te downloaden met de Video Downloadhelper, maar dat betekent niet dat je er niet op tal van andere sites mee uit de voeten kunt. Voorbeelden hiervan zijn MySpace, Google Video, DailyMotion, Porkolt, iFilm en DreamHost, stuk voor stuk populaire websites met media die je kunt downloaden.

Daarnaast kan je binnen de Video Downloadhelper diverse voorkeursinstellingen kiezen, waardoor de plugin zal werken op de manier die je wenst. Zo heb je de mogelijkheid om de downloadmap te wijzigen en er op die manier voor te zorgen dat de muziek automatisch op de juiste plaats terecht komt. Daarnaast is het mogelijk om de rechtermuisknop gemakkelijk te gebruiken en de bestanden zo direct vanaf het internet te downloaden. Ook kan je de Video Downloadhelper gebruiken om de bestanden een voor een te downloaden, zodat er voldoende bandbreedte over zal blijven om gebruik te blijven maken van het internet.

Ook is de Video Downloadhelper gewoon in het Nederlands beschikbaar, waardoor het niet nodig is om over Engelse vaardigheden te beschikken. Het is een plugin die op een eenvoudige manier werkt en er zo voor zorgt dat je de filmpjes kunt downloaden die je wenst.

Video Downloadhelper voor Firefox

De Video Downloadhelper is beschikbaar voor Firefox, waardoor je binnen je browser gemakkelijk video’s kunt gaan downloaden vanaf een groot aantal websites. De plugin is geschikt voor alle versies van Firefox tussen 3.0 en 13.x, waardoor het gaat om een groot aantal verschillende versies.

  • Downloaden werkt op veel websites

Wij geven deze Video Downloader een 9!

Video DownloadHelper – Download pagina

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>