Whatsapp

WhatsappIn deze review van YTDware bespreken we Whatsapp. Deze app zorgt er op een unieke manier voor dat het niet langer nodig is om SMS-berichten te versturen. Via de mobiele internetverbinding of Wifi heb je de mogelijkheid om op basis van het telefoonnummer contact op te nemen met iedereen uit je contactenlijst.

Je kunt eenvoudig een berichtje sturen, maar ook een foto bijsluiten of een groepsbericht verzenden. Whatsapp zorgt ervoor dat je gratis berichten kunt gaan versturen, in een handige conversatiemodus, die je precies aangeeft op welke manier het gesprek met de ander verlopen is.

Volledig gratis berichten versturen

Uiteraard is Whatsapp vooral interessant vanwege het feit dat het volledig gratis werkt. De applicatie is gratis en ook de berichten die je verzendt zijn volledig vrij van kosten. Of je nu af en toe een berichtje stuurt of je dagelijks tientallen keren gebruik maakt van Whatsapp, het zal je helemaal niets kosten. Uiteraard betaal je aan de andere kant wel voor de dataverbinding van je mobiele telefoon. Het is daarom dan ook slim om een vast bedrag per maand te betalen voor het internet, al gebruik je relatief weinig data tijdens het verzenden van de berichten.

Whatsapp en multimedia

Whatsapp biedt je allereerst de mogelijkheid om tekstberichten te versturen en elkaar even op de hoogte te brengen van bepaalde ontwikkelingen. Daarnaast kun je er echter ook voor kiezen om multimedia bij te sluiten. Je kunt een foto delen die je net hebt gemaakt, of een spraakbericht opnemen voor een van je contacten. Daarnaast kun je zelfs korte video’s versturen en zorg je ervoor dat je alles met elkaar kunt delen, zonder dat er kosten voor worden gerekend. Op basis van je mobiele dataverbinding kun je met Whatsapp praktisch alles versturen en sta je altijd in contact met de wereld om je heen.

Groepschat en internationaal

Tenslotte heb je met Whatsapp ook de mogelijkheid om een groepschat te beginnen, bijvoorbeeld om een planning te maken voor de komende avond uit, of een belangrijke ontwikkeling te bespreken. Je voegt eenvoudig contacten toe aan het gesprek, waardoor iedereen volledig op de hoogte blijft. Ook kun je Whatsapp natuurlijk over de grens gebruiken, aangezien het erom gaat dat jullie beiden beschikken over een mobiele dataverbinding, of toegang hebben tot een Wifi netwerk.

Whatsapp zorgt er op een unieke manier voor dat de SMS tot het verleden is gaan behoren, waardoor we deze uitstekende Android applicatie beoordelen met een 9!

Download voor Android


Download voor Apple

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>