Youtube Caption Downloader

Youtube Caption DownloaderDe Youtube Caption Downloader zorgt ervoor dat je de mogelijkheid hebt om ondertitels te downloaden. Indien je graag ziet wat er gezongen wordt of wat men zegt in de filmpjes die je bekijkt en je de Engelse taal niet goed begrijpt, zorg je er met deze downloader eenvoudig voor dat je mee kunt lezen. Zo hoef je geen moeite te doen de video te begrijpen. Bovendien werkt de plugin heel eenvoudig en is het daarmee een uitstekende uitbreiding, die je kunt toevoegen aan diverse versies van Firefox.

Mogelijkheden Youtube Caption Downloader

De Youtube Caption Downloader is er natuurlijk vooral om ervoor te zorgen dat je ondertitels kunt downloaden, bij de filmpjes op Youtube waar je graag naar kijkt. Je kunt gebruik maken van een van de uitstekende downloaders om de filmpjes op je computer op te slaan, om er vervolgens de juiste ondertiteling aan toe te voegen. De ondertiteling wordt opgeslagen in het .srt formaat, waardoor je er vervolgens binnen diverse mediaspelers gebruik van kunt maken. Door het videobestand samen met het ondertitelingbestand te openen kun jij meelezen met wat er verteld wordt en mis je de boodschap in ieder geval niet.

De Youtube Caption Downloader zorgt ervoor dat je op een heel eenvoudige manier voor de juiste ondertitels bij de video’s van je keuze kunt zorgen. Dit komt onder andere door het feit dat de plugin voor Firefox ervoor zorgt dat je de beschikking krijgt over een speciale knop, gewoon op Youtube. Je kunt net onder het filmpje aangeven dat je een ondertitelingbestand wilt downloaden, om ervoor te zorgen dat je mee kunt lezen tijdens het bekijken. Het bestand open je samen met de video, bijvoorbeeld in de Classic Media Speler, om ervoor te zorgen dat ze beiden tegelijkertijd voor je worden afgespeeld.

Youtube Caption Downloader voor Firefox

De Youtube Caption Downloader is er voor Firefox en behoort tot de Youtube plugins die ervoor zorgen dat je optimaal kunt genieten van de filmpjes en video’s. De plugin is geschikt voor een groot aantal versies van Firefox, te weten 1.5 tot 13.x, waardoor de kans zeer groot is dat je hier eenvoudig gebruik van kunt maken.

Wij geven deze Add-on een 7.

Youtube Caption Downloader – Download pagina

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>