YouTube Driver

Het internet staat vol met interessante, vermakelijke en mooie video’s. Er zijn er altijd wel een paar bij die je graag nog eens wil bekijken, maar omdat sites als YouTube geen download-functie hebben, moet je dan steeds weer opnieuw zoeken naar hetzelfde filmpje. Gelukkig zijn er daarom speciale downloaders die je helpen om videomateriaal van het internet te plukken. Of YouTube Driver nou de beste in zijn soort is valt te betwijfelen, maar een degelijk programma is het zeker.

Voor die degelijkheid moet je helaas geld uitgeven. Dertig dollar wel te verstaan, een aardige investering. Helemaal als je bedenkt dat er tal van andere YouTube downloaders op internet te vinden zijn, waarvan er ook een flink aantal gratis zijn. Waarom zou je dan toch moeten gaan voor deze variant?

Het moet gezegd worden: YouTube Driver een erg fijn programma om mee te werken. Dat heeft in de eerste plaats te maken met de manier waarop je er video’s mee downloadt. Na de installatie kunnen gebruikers simpelweg in hun eigen browser een filmpje op YouTube zoeken en met één muisklik aangeven dat ze hem op de harde schijf willen bewaren. Er verschijnt vervolgens direct een schermpje waarin er nog aangegeven kan worden in welk formaat het bestand moet worden opgeslagen, waarna er op ‘Save’ gedrukt kan worden om het downloaden te beginnen. Prettig aan deze manier van werken is dat er helemaal niets meer naast gedaan hoeft te worden. Als je een leuk filmpje tegenkomt hoef je niet eerst nog een programma te openen, en als een bestand gedownload is hoef je het ook niet meer apart om te zetten naar een formaat naar keuze. Alles werkt erg gemakkelijk.

De meest populaire formaten voor filmbestanden zijn vertegenwoordigd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om binnen een mum van tijd een video van YouTube probleemloos op je smartphone terug te kijken, of om alleen de audio van een online filmpje af te halen, zodat je het op je MP3-speler terug kunt luisteren.

Met een proefperiode van slechts zeven dagen moeten gebruikers helaas wel al vrij snel de knoop doorhakken. Het is jammer dat deze YouTube downloader aan de prijzige kant is, want afgezien daarvan is hij zonder meer aan te raden.

Voordelen:

  • Het werkt erg gemakkelijk en snel
  • Bestanden kunnen worden opgeslagen in veel verschillende formaten

Nadelen:

  • Het kost 30 dollar en de proefperiode verloopt helaas al na zeven dagen

Bezoek de website!
0 keer gedownload.

 

Screenshot van YouTube Driver

YouTube Driver screenshot

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>