Youtube Feed

Deze software is niet meer te downloaden.

youtube feedMet de Youtube Feed zorg je ervoor dat je altijd goed op de hoogte bent van nieuwe video’s die er worden toegevoegd door de gebruikers waarvan je graag filmpjes bekijkt. De feed werkt als een automatische RSS-feed, die kijkt naar de filmpjes die je vrienden hebben geüpload, of de filmpjes waarop je hebt gereageerd en die je leuk vindt. Zo blijf je eenvoudig op de hoogte van de filmpjes die je aan zullen spreken, door gebruik te maken van de mogelijkheden van de Youtube Feed.

Mogelijkheden van de Youtube Feed

De Youtube Feed is vooral interessant wanneer je een abonnement hebt genomen op de filmpjes van bepaalde gebruikers of vrienden, die zo nu en dan een nieuwe video online zetten. Indien je op de hoogte wilt blijven van het beeldmateriaal dat ze plaatsen kun je deze plugin gebruiken, om er zelf niet langer mee bezig te hoeven zijn. De Youtube Feed zal voor je in de gaten houden of er nieuwe filmpjes beschikbaar zijn en je daarvan op de hoogte brengen. Zo krijg je direct een notificatie op het moment dat een vriend of iemand waarop je een abonnement hebt een nieuw filmpje online heeft geplaatst.
Daarnaast kun je kiezen voor een aantal opties binnen de Youtube Feed, om ervoor te zorgen dat de plugin zich aanpast aan jouw voorkeuren op dit gebied. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een maximaal aantal nieuwe items in de feed te zien verschijnen en in te stellen hoe vaak er op nieuwe uploads gecontroleerd dient te worden.

Youtube Feed voor Chrome

De Youtube Feed is er voor Chrome en valt binnen de sociale en communicatie-plugins. Op dit moment maken ruim 90.000 gebruikers gebruik van deze plugin, waardoor het een goed idee is om deze ook eens uit te proberen binnen je browser.

  • Altijd op de hoogte van nieuwe video’s

Wij geven deze plugin een 7!

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>