Youtube Options for Google Chrome

YouTube Options for Google ChromeMet Youtube Options for Google Chrome heb je de mogelijkheid om advertenties te blokkeren, annotaties toe te voegen en filmpjes automatisch af te laten spelen. Daarnaast kun je er met de Youtube Options for Google Chrome voor kiezen om de resolutie automatisch aan te passen, of de grootte van een filmpje aan te passen. Daarnaast kun je Flash voor laten bufferen en heb je de mogelijkheid om een filmpje automatisch te laten herhalen.

Mogelijkheden van Youtube Options for Google Chrome

De Youtube Options for Google Chrome zorgt ervoor dat je Flash video’s vooraf kunt laten bufferen, op het moment dat je de auto play functie niet gebruikt. Dit zorgt ervoor dat het filmpje tot je beschikking staat op het moment dat je daar naar wenst te kijken. Als je liever niet hebt dat de Youtube Options for Google Chrome ervoor zorgt dat de filmpjes alvast geladen worden op het moment dat de pagina zich opent kun je dat uiteraard ook uitschakelen. Zo bepaal je zelf op welke manier de plugin zich gedraagt, zodat je er optimaal profijt van hebt.
Daarnaast kun je er met deze plugin voor kiezen om de grootte van het filmpje automatisch aan te laten passen, of de resolutie waarin je kijkt automatisch in te stellen. Zo zorg je er eenvoudig voor dat Youtube werkt op de manier zoals jij dat graag ziet.

Youtube Options for Google Chrome voor Chrome

De Youtube Options for Google Chrome is er voor Chrome. De bijna 500 reviews scheppen een zeer positief beeld van deze plugin. Inmiddels hebben al meer dan 125.000 gebruikers ervoor gekozen om de plugin te downloaden, waardoor je er verstandig aan doet de Youtube Options for Google Chrome ook eens uit te proberen.

  • Maak Youtube comfortabeler

Wij geven deze plugin 7!

Youtube Options for Google Chrome – Download pagina

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>