Youtube Remote

youtube remoteMet de Youtube Remote applicatie zorg je ervoor dat je op een heel ontspannen manier kunt genieten van de filmpjes op Youtube. Uiteraard heb je de beschikking over alle filmpjes die je op de website kunt vinden, maar hoef je niet langer van de bank te komen. Uiteraard kun je ook vrienden met deze applicatie toegang geven tot bijvoorbeeld je televisie. Zo bepalen jullie met de Youtube Remote applicatie samen waar jullie naar kijken, zonder daarvoor iedere keer op te hoeven staan.

Youtube vanaf de bank

De Youtube Remote applicatie werkt als een geavanceerde afstandsbediening en zorgt er op die manier voor dat je niet meer op hoeft te staan. Uiteraard krijg je op het scherm van je telefoon of tablet gewoon te zien uit welke filmpjes je kunt kiezen. Je bepaalt op die manier zelf wat je te zien krijgt, op basis van de filmpjes die er worden aangeboden, of de filmpjes die je besluit op te zoeken. Wat je ook wilt bekijken, met de Youtube Remote applicatie op je telefoon of tablet heb je het letterlijk en figuurlijk in eigen hand.

Bedien je computer of televisie met Youtube Remote

De Youtube Remote applicatie werkt bovendien zowel in combinatie met je computer als je televisie, waardoor je verschillende schermen kunt gebruiken. Je kunt er daarnaast zelfs voor kiezen om het filmpje af te spelen op je telefoon zelf, waardoor je helemaal zelf bepaalt op welke manier je er naar wilt kijken. Met name de combinatie met een televisie of computer is erg interessant, aangezien je zo daadwerkelijk een geavanceerde afstandsbediening in je handen zal hebben.

Wij geven de Youtube Remote applicatie een 8, aangezien de app soepel werkt en ervoor zorgt dat je gewoon vanaf de bank kunt genieten van Youtube.

TIP: Abonneer je op Youtube kanalen, zodat je mensen kan volgen die leuke filmpjes plaatsen

Download voor Apple

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>