Youtube

YoutubeBen je op zoek naar een goede Youtube applicatie voor je telefoon of tablet? Dan maak je met deze officiële applicatie een uitstekende keuze. Je kunt er uiteraard de filmpjes op Youtube mee bekijken. Bovendien werkt de Youtube applicatie zeer soepel en kun je heel gemakkelijk op zoek gaan naar filmpjes die je leuk lijken.

Mobiele apparaten en startpagina

Uiteraard is de Youtube applicatie geschikt voor een groot aantal mobiele apparaten. Men is er bij Google in geslaagd om praktisch iedere mobiele telefoon en tablet geschikt te maken voor deze app. Uiteraard hangt de indeling van het scherm af van het apparaat dat je gebruikt. Je hebt in ieder geval altijd de beschikking over een startpagina met daarop een aantal filmpjes. Deze filmpjes worden geselecteerd op basis van je gebruiksgegevens. Zo komt de Youtube applicatie regelmatig met nieuwe filmpjes op de proppen, die je waarschijnlijk goed aan zullen spreken.

Gratis Youtube applicatie

Uiteraard is de Youtube applicatie gewoon gratis, aangezien de website zelf dat natuurlijk ook is. Het is een van de essentiële apps voor je mobiele apparaat, waarmee je ervoor zorgt dat je de (mobiele) website van Youtube niet meer nodig hebt. De applicatie werkt doorgaans een stuk sneller en zit op een heel eenvoudige manier in elkaar. Je kunt op ieder gewenst moment zoeken naar een bepaald filmpje, of een van de aanbevolen exemplaren uitkiezen, om de leukste filmpjes tegen te komen.

Wij geven de Youtube applicatie een 8, aangezien het een prima applicatie is die soepel werkt en je de mogelijkheid biedt alle filmpjes op Youtube te bekijken.

Download voor Android
Download voor Apple

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>